Bijeenkomst voor gezinnen: Lotgenotendag

ROGIER HULST FOUNDATION LOTGENOTENDAG

Datum: Tijd: Bijdrage: Locatie:
Zaterdag 31 oktober 2020 10:00 – 16:00 uur 38,50 euro Drakenburg, Baarn

Astrid van Vugt

Met veel plezier organiseert de Rogier Hulst Foundation een Lotgenotendag voor gezinnen die hun kind, broer of zus zijn verloren door zelfdoding. Op zaterdag 31 oktober 2020 ontmoeten we elkaar van 10.00 tot 16.00 uur in Drakenburg te Baarn.

De kosten voor deze bijzondere dag zijn €38,50 per persoon. Fijn als het bedrag voor 24 oktober overgemaakt kan worden op de onderstaande bankrekening.

Graag verwelkomen wij jullie in de Drakenzaal van Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. Albert Schweitzerweg 1 , 3744 MG Baarn. www.drakenburg.nl

Voor de openingsceremonie lijkt het ons mooi als je een fotolijstje meeneemt met een foto van je overleden kind/broer/zus. Deze zetten we neer op een tafel die tussen ons in staat. Op deze manier zijn onze kinderen er die dag bij.

Marianne van WagensveldTer voorbereiding van de dag vraagt begeleidster Marianne Wagensveld:

  • Iets mee te nemen dat je graag bij je hebt of doet denken aan jouw overleden kind, broer of zus;
  • Een verhaal, gedicht, spreuk, of muziekje mee te nemen dat jou steun geeft;
  • Iets mee te nemen dat je plezier geeft, of iets waar je helemaal in op kunt gaan. Indien mogelijk is het heel fijn om materiaal mee te nemen om dat met twee/ drie anderen samen te doen.

Neem ook een lekkere jas en (wandel)schoenen mee zodat ook onderdelen van het programma buiten uitgevoerd kunnen worden.

Wij hebben er vooral veel zin in om jullie weer te ontmoeten. Graag tot dan!

Rogier Hulst Foundation
NL66 TRIO 0254 7167 76
Lotgenotendag 31 oktober 2020