Lotgenotendag voor ouders die hun kind zijn verloren

ROGIER HULST FOUNDATION LOTGENOTENDAG

Datum: Tijd: Bijdrage: Locatie:
Zaterdag 19 maart 10:00 – 16:00 uur 44,50 euro Sint-Catharinadal Oosterhout

Met veel liefde organiseert de Rogier Hulst Foundation een Lotgenotendag voor ouders die hun kind zijn verloren door zelfdoding. Op zaterdag 19 maart 2022 ontmoeten we elkaar van 10.00 tot 16.00 uur bij Sint-Catharinadal te Oosterhout. Waar je ademhaling voor troost kan vinden, waar je leert meer rust en plezier toe te laten. Samen met elkaar te delen en Samen met elkaar kunt helen.
Een Lotgenotendag 2.0 Een cadeau voor jezelf.

Op 19 maart komt Cora Verkuilen ons tijdens de Lotgenotendag trainen. Haar mantra is: “You can always relax more”. En ze kan niet wachten om jou dat ook leren! Cora is adem- en yoga expert, oprichter van Yogatrainer en zij reist al jaren de wereld over met haar yoga en met ademmethode Liquid Breath®.

Ademen

De ochtend zal in het thema staan van een proeverij van diverse ademervaringen en technieken. Je gebruikt maar 30% van je longen en je ademcapaciteit in het gewone leven. Dat is heel gemakkelijk te verdubbelen, waardoor je ook weer meer levensenergie, rust, ontspanning en plezier kunt toelaten. Je leert dus hoe je dieper kunt ontspannen, zodat je beter slaapt en meer rust ervaart.

’s Middags gaan we Liquid Breath® ervaren. Dit is een zachte, ontvangende ademmethode, waarvoor je ook niets voor hoeft te kunnen.

Het is een relax-dag met ruimte voor onderling contact tussen Lotgenoten. Breng zelf een yogamat mee en een deken en kussen. Je trekt gemakkelijk zittende kleding aan voor de fijnste ervaring.

We hebben er vooral veel zin in en hopen je te zien op 19 maart!

Sint-Catharinadal
Kloosterdreef 3
4901 PH Oosterhout
Website Sint-Catharinadal

De bijdrage van € 44,50 per persoon kun je overmaken naar:
Rogier Hulst Foundation
NL66 TRIO 0254 7167 76
o.v.v. Lotgenotendag 19 maart 2022
Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met:
Astrid van Vugt