Verder na zelfdoding, een online begeleidingsprogramma

ONLINE BEGELEIDINGSPROGRAMMA VOOR NABESTAANDEN NA ZELFDODING

Datum: Tijd: Bijdrage: Locatie:
Altijd te starten Wanneer het jou schikt 300 euro (12 online lessen en persoonlijke gesprekken) Online

Iris van Schaick ZillesenDit online begeleidingsprogramma is speciaal voor jou ontwikkeld. Je bent een dierbaar iemand verloren door zelfdoding en nu zoek je om je heen naar gerichte hulp om dat je niet meer weet hoe verder te leven na deze grote en heftige verlieservaring. Ik weet het, ik ben daar ook geweest. En omdat ik je hulpvraag zo goed herken er weet uit eigen ervaring dat je je weer gelukkig kan gaan voelen, heb ik dit programma voor jou ontwikkeld. Een ondersteuningsprogramma welke op eigen tempo gevolgd kan worden omdat je waarschijnlijk niet altijd even veel ruimte in je hoofd hebt en in sommige thuissituaties alles al heel hectisch verloopt…

Tijdens het online traject bied ik je twee persoonlijke gesprekken aan om te bespreken waar je zoal tegenaan loopt en gaan we ontdekken wat voor jou behulpzaam is. Het programma is dus helemaal op jou afgestemd.

Door de combinatie van de online lessen en de persoonlijke gesprekken wordt een goede basis gelegd om jezelf weer vooruit te helpen om het leven weer op te pakken, weer gelukkiger te zijn en mentaal sterker te worden.

 

Meer informatie   Of bel naar: 06-38907444 (Iris).